Rendezvény - Esküvő helyszín


A Manna étterem különleges és emlékezetes helyszíne lehet céges partyknak, esküvőknek, sajtótájékoztatóknak vagy akár divatbemutatóknak is. Az étterem adottságai (elhelyezkedése, befogadóképessége) lehetővé teszik, hogy a megrendelő egyedi igényei szerint alakítsuk át, illetve rendezzük be a teret.

 

A Mannában ezen felül minden rendelkezésre áll, amely egy rendezvény sikeréhez kell: a tökéletes helyszín fedett illetve nyitott vendégtérrel, az igényes berendezés, a hangtechnikai eszközök, az infrastuktúra és a személyzet, maximálisan igazodva partnereink egyedi elképzeléseihez.

 

Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a catering-szolgáltatások területén. Napról-napra, minden alkalommal kiemelkedőt alkotnak a tematikus ételsorok elkészítésében, a látványkonyhai elemek koreografálásában és a gasztronómia stílusos, minőségi megjelenítésében is, felejthetetlen élménnyé varázsolva ezáltal ügyfeleink rendezvényeit.

 

Éttermünkben örömmel látunk vendégül külföldi csoportokat is, akiket vonzó árfekvésű menükínálatokkal várunk. A zavartalan élményről és a gördülékeny kiszolgálásról idegennyelveket beszélő személyzetünk gondoskodik.

 

A parkolása nagyobb létszámú, turistabusszal érkező csoportok számára is megoldott az étterem előtt, a Palota úton.

 


Befogadóképesség:


• Zárt tér ültetve: 100 fő állófogadás: 200 fő

• Terasz ültetve (nyáron): 100 fő állófogadás: 200 fő

• Téliesített terasz ültetve (télen): 60 fő állófogadás: 100 fő

 

Rendezvény az alagút tetején egész évben:

• Ültetve: 160 fő,  Állófogadás: 300 fő

 

Tisztelt Manna! Éttermük kiszolgálása, konyhája "MANNA" volt! :))) Tréfát félretéve nagyon jól éreztem magam örülők, hogy az "ÖNÖK ÉTTERMÉT" választottam!

Étteremvezető:
Ferró Péter,
Csigaházi Balázs

Konyhafőnök:
Sallai István,
Donkó-Szabó Árpád

Telefon:
+3620/9999-188

E-mail:
info@mannalounge.com

Cím:
1013 Budapest, Palota út 17.

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 12-24h, szombat (rendezvény esetén), vasárnap: 12-16h (Svédasztalos ebéd)